Αυτοκίνητο στο Μιζούρι εκτοξεύτηκε στον αέρα και προσγειώθηκε σε σπίτι - Συγκλονιστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 10:43 Αυτοκίνητο στο Μιζούρι εκτοξεύτηκε στον αέρα και προσγειώθηκε σε σπίτι - Συγκλονιστικό βίντεο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια οικογένεια στο Μιζούρι τον ΗΠΑ, όταν ένα αυτοκίνητο έπειτα από μια τρελή πορεία προσγειώθηκε στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Το τρομακτικό τροχαίο στις ΗΠΑ σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονη «εκτοξεύτηκε» και αφού αρχικά χτύπησε στα σκαλιά σπιτιού στη συνέχεια καρφώθηκε στο σαλόνι διπλανής οικίας.

Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα, ενώ από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρή η 73χρονη.

Ευτυχώς, η οικογένεια που ζούσε μέσα στο σπίτι δεν τραυματίστηκε, ενώ από θαύμα σώθηκε ένα παιδί που καθόταν σε κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο όπου προσγειώθηκε το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα χτύπησε ένα ανάχωμα ενώ οδηγούσε με «εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα» – υπολογίζεται πως έτρεχε με 160 χλμ – πριν απογειωθεί στον αέρα, σημειώνεται στην ανακοίνωση από το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Σεντ Λούις.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση