Συντριβή αεροσκάφους κατά την διάρκεια σόου: Γλίτωσαν οι δύο πιλότοι (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 15:18 Συντριβή αεροσκάφους κατά την διάρκεια σόου: Γλίτωσαν οι δύο πιλότοι (BINTEO)

«Κόβουν» την ανάσα οι εικόνες από την συντριβή αεροσκάφους στο Μίτσιγκαν.

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί το αεροπορικό σόου «Thunder Over Michigan» την Κυριακή (13/8) στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, όταν ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη, με τους δύο πιλότους να εκτινάσσονται με τη βοήθεια αλεξίπτωτου την τελευταία στιγμή.

Οι δύο πιλότοι πέταξαν με αλεξίπτωτο από το μαχητικό αεροσκάφος MiG-23 νότια του αεροδρομίου Willow Run και προσγειώθηκαν στη λίμνη Belleville, ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας. Το αεροσκάφος έπεσε στο πάρκινγκ μιας πολυκατοικίας, χτυπώντας σταθμευμένα οχήματα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες.

«Ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης εκτινάχθηκαν με επιτυχία από το αεροσκάφος πριν από τη συντριβή», ανέφεραν οι Αρχές.

Στα βίντεο φαίνονται φλόγες και καπνοί να υψώνονται στον ουρανό, ενώ κάποια άλλα τους δύο πιλότους να εκτοξεύονται από το αεροσκάφος.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση