Τραγωδία από ανατροπή πούλμαν στη Βραζιλία - Σκοτώθηκαν 7 φίλαθλοι της Κορίνθιανς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 20:10 Τραγωδία από ανατροπή πούλμαν στη Βραζιλία - Σκοτώθηκαν 7 φίλαθλοι της Κορίνθιανς

Τραγική κατάληξη είχε για επτά οπαδούς της Κορίνθιανς, η επιστροφή τους από το Μπέλο Οριζόντε και την έδρα της Κρουζέιρο. Το πούλμαν στο οποίο επέβαιναν, ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο της πολιτείας Μίνας Ζεράις, στη Βραζιλία.

Επτά φίλοι της Κορίνθιανς έχασαν τη ζωή τους από την ανατροπή του πούλμαν που τους μετέφερε σε αυτοκινητόδρομο της πολιτείας Μίνας Ζεράις, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (20.08), σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του στρατού στην αναφερόμενη πολιτεία.

Το πούλμαν έφερνε πίσω στη… βάση τους (στο Σάο Πάολο) τους οπαδούς της Κορίνθιανς, αφού είχαν παρακολουθήσει έναν αγώνα κατά της Κρουζέιρο (1-1), στην πρωτεύουσα της Μίνας Ζεράις, Μπέλο Οριζόντε.

Σύμφωνα με τους επιβάτες του πούλμαν, σε αυτό επέβαιναν 43 οπαδοί, ενώ η ανατροπή του, προκλήθηκε από την απώλεια των φρένων του.

Το δυστύχημα έγινε στις 2:50 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), με συνέπεια την πρόσκρουσή και την ανατροπή του πούλμαν σε μία ρεματιά, όπως δήλωσαν πυροσβέστες.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση