«Ταξιδέψτε χωρίς τα ρούχα σας»: H αεροπορική εταιρεία που θέλει να φέρει επανάσταση στα ταξίδια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 11:13 «Ταξιδέψτε χωρίς τα ρούχα σας»: H αεροπορική εταιρεία που θέλει να φέρει επανάσταση στα ταξίδια

Η Japan Airlines καλεί τους επιβάτες της να αφήσουν τη βαλίτσα τους στο σπίτι.

Δεν είσαι σίγουρος τι να βάλεις στη βαλίτσα που θα πάρεις στο επόμενό σου ταξίδι; Αν πετάς με την Japan Airlines, η απάντηση θα μπορούσε να είναι «τίποτα». Βλέπεις, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιαπωνίας έχει ξεκινήσει μια δοκιμαστική υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες της να κλείνουν από πριν ένα σετ ρούχων και να το παραλαμβάνουν τη στιγμή που θα φτάσουν στο ξενοδοχείο τους.

Το Any Wear, Anywhere, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη υπηρεσία, θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου του 2024 και η Japan Airlines υποστηρίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, καθώς αν δεν παίρνουμε μαζί βαλίτσα θα μειωθεί αυτόματα και το βάρος των αεροπλάνων.

Πίσω από την ιδέα της συγκεκριμένης υπηρεσίας βρίσκεται η Miho Moriya, η οποία ταξιδεύει πολύ συχνά, αλλά το κυριότερο πρόβλημά της είναι τα ρούχα που πρέπει να κουβαλάει μαζί της. Με το Any Wear, Anywhere μπορεί κανείς να «νοικιάσει» ουσιαστικά όσα ρούχα θέλει για το ταξίδι του και στη συνέχεια να τα επιστρέψει.

Στην πλατφόρμα μπορεί να βρει κανείς ρούχα για όλες τις εποχές, ανδρικά και γυναικεία, με την τιμή της ενοικίασής τους να κυμαίνεται μεταξύ 33 και 50 ευρώ για όλες τις ημέρες του ταξιδιού.

Μπορεί στην αρχή οι αεροπορικές εταιρείες να μη στήριζαν την ιδέα της Moriya, ωστόσο τα πραγματικά αποτελέσματα της δοκιμής της Japan Airlines σε ένα χρόνο ίσως κάνουν ακόμη περισσότερους επαγγελματίες του χώρου να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση