YouTuber έφαγε 48 κομμάτια πίτσα και έκανε σμπαράλια το ρεκόρ στο εστιατόριο του Gordon Ramsay

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 11:27 YouTuber έφαγε 48 κομμάτια πίτσα και έκανε σμπαράλια το ρεκόρ στο εστιατόριο του Gordon Ramsay

Ο BeardMeatsFood πληροφορήθηκε ότι το ρεκόρ ήταν στα 38 κομμάτια και πήγε πεινασμένος για να το ξεπεράσει.

Πόσα κομμάτια πίτσα θα μπορούσες να φας μέσα σε δύο ώρες; Όσα κομμάτια και να θεωρήσεις πως μπορείς, σου εγγυόμαστε ότι ο YouTuber, BeardMeatsFood, μπορεί να φάει περισσότερα. Βλέπεις ο κατά κόσμον Adam Moran γυρίζει όλο τον πλανήτη, ψάχνοντας τις μεγαλύτερες προκλήσεις φαγητού και στη συνέχεια λατρεύει να «σπάει» τα ρεκόρ.

Αυτό έκανε και στο Λονδίνο, όπου επισκέφτηκε ένα από τα γνωστά καταστήματα της αλυσίδας Gordon Ramsay’s Street Pizza. Στα καταστήματα του Βρετανού σεφ μπορεί κάποιος να μπει και να φάει με 17 λίρες όσα κομμάτια πίτσα μπορεί μέσα σε διάστημα δύο ωρών.

Ο BeardMeatsFood, λοιπόν, πληροφορήθηκε ότι το ρεκόρ εκεί ήταν στα 38 κομμάτια κι έτσι πήγε πεινασμένος για να το ξεπεράσει. Σήκωσε μανίκια, παρήγγειλε αναψυκτικό και ζήτησε από τους σερβιτόρους να του φέρνουν συνεχώς πίτσες.

Μέσα σε δύο ώρες όχι μόνο «έσπασε» το ρεκόρ που κατείχε το μαγαζί του Gordon Ramsay, αλλά έθεσε πλέον τον πήχη αρκετά ψηλά, στα 48 κομμάτια, καλώντας όποιον θέλει και μπορεί, να δοκιμάσει να τον ξεπεράσει.

Πάντως για την ιστορία, το συγκεκριμένο ρεκόρ αφορά τα Gordon Ramsay’s Street Pizza. Αν αναζητήσουμε τώρα τα περισσότερα κομμάτια πίτσα που έχει φάει ένας άνθρωπος τότε θα πρέπει να σου μιλήσουμε για τον Geoff Esper.

Ο συγκεκριμένος τύπος τον Απρίλιο του 2018 σε ένα διαγωνισμό φαγητού κατάφερε να καταναλώσει 83 κομμάτια πίτσα σε 10 λεπτά.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση