Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό, «πέθανε» για λίγα λεπτά και όταν ξύπνησε... ξενέρωσε που έχασε τη συναυλία της Beyoncé

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 11:32 Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό, «πέθανε» για λίγα λεπτά και όταν ξύπνησε... ξενέρωσε που έχασε τη συναυλία της Beyoncé

Αφού χτυπήθηκε από κεραυνό τον περασμένο μήνα, η Rebecca Soto έμεινε στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες και είχε εγκαύματα από το κεφάλι μέχρι και τα νύχια.

Μια γυναίκα αποκάλυψε τις στιγμές που έζησε αμέσως μετά το χτύπημα που δέχθηκε από κεραυνό, καθώς ήταν τεχνικά «νεκρή» για πάνω από δύο λεπτά.

Η Rebecca Soto από τη Φλόριντα, χτυπήθηκε από κεραυνό τον περασμένο μήνα, ενώ έκανε βόλτα με τον σκύλο της, τον Drake.

Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό με αποτέλεσμα η Soto να πέσει στο έδαφος, ενώ η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά για αρκετή ώρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν να τη βοηθήσουν, με τους τραυματιοφορείς να δίνουν σκληρή μάχη για να επανέλθει ο καρδιακός παλμός της με τη χρήση απινιδωτή.

Ωστόσο, οι συνέπειες εκείνης της ημέρας θα είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία της, καθώς αναγκάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο με μηχανική υποστήριξη για μια εβδομάδα για να αναρρώσει από τα βαριά εγκαύματα και την απώλεια μνήμης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σύζυγός της αφηγήθηκε το γεγονός λέγοντας: «Κάπου στη διαδρομή προς το νοσοκομείο, η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπά. Υπήρχαν εγκαύματα από την κορυφή ως τα νύχια από το χτύπημα του κεραυνού. Βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη και μάλιστα υποβλήθηκε σε τεχνητή υποθερμία για να διατηρήσει την εγκεφαλική της λειτουργία, καθώς ήταν χωρίς οξυγόνο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.... Κανείς δεν ήθελε να το πει, αλλά η πρόγνωση για την υγεία τηςήταν ζοφερή».

Παρόλο που έχει περάσει ένας μήνας από το περιστατικό, η Soto εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τα... επακόλουθα και θέλει να μιλήσει για το πώς αυτά επηρεάζουν σήμερα τη ζωή της.

Όταν μίλησε στο ClickOrlando, η Soto είπε: «Έχω δει φωτογραφίες, έχω ακούσει ιστορίες και διάφορα άλλα και τώρα αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι. Είναι εκπληκτικό να το συνειδητοποιείς και να το σκέφτεσαι. Η σκέψη ότι «πέθανα» και ξαναήρθα στη ζωή είναι πολύ βαριά. Είναι τόσα πολλά για να τα επεξεργαστείς. Από εκείνη τη στιγμή δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν έχει επανέλθει η μνήμη μου ακόμα. Πολλά πράγματα δεν τα θυμάμαι. Το μόνο που θυμάναι είναι ένα χτύπημα».

Τέλος, η Soto παραδέχτηκε αστειευόμενη ότι είναι στεναχωρημένη που έχασε τη συναυλία της Beyoncé, δείχνοντας στις κάμερες του WKMG το ρούχο που θα φορούσε.

«Όταν της είπαμε ότι έχασε τη συναυλία της Beyoncé, η γυναίκα μου στεναχωρήθηκε», είπε γελώντας ο σύζυγος της.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση