Ο Νιγηριανός Billy Elliot: Υποτροφία σε 11χρονο μετά απο βιντεο που έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 13:05 Ο Νιγηριανός Billy Elliot: Υποτροφία σε 11χρονο μετά απο βιντεο που έγινε viral

Ένας 11χρονος από τη Νιγηρία βιντεοσκοπήθηκε να χορεύει μπαλέτο ξυπόλυτος μέσα στη βροχή. Σύντομα το βιντεάκι έγινε viral και ο μικρός Μαντού κέρδισε μια υποτροφία για σπουδές στο American Ballet Theater, στη Νέα Υόρκη.

«Όταν χορεύω, νιώθω στην κορυφή του κόσμου» εξομολογείται ο μικρός Μαντού

Οι χορευτικές ικανότητες του 11χρονου Άντονι αποό τη Νιγηρία μάγεψαν τους υπεύθυνους μιας απο τις μεγαλύτερες αμερικανικές σχολές χορού, η οποία του προσέφερε υποτροφία το 2020

Η ιστορία του Άντονι από τη Νιγηρία μοιάζει με παραμύθι. Ο 11χρονος κέρδισε υποτροφία σε μια απο τις μεγαλύτερες σχολές χορού στο Μανχάταν, μετά απο ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media με τις χορευτικές φιγούρες του.

Ο 11χρονος που έμαθε να χορεύει σε μια σχολή χορού της περιοχής του εντυπωσίασε με τις ικανότητές του τη γνωστή ηθοποιό Viola Davis η οποία σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε πόσο συγκινημένη είναι απο τις επιδόσεις του μικρού.

Το βίντεο είδε και η Cynthia Harvey, καλλιτεχνική διευθύντρια του American Ballet Theatre Jacqueline Kennedy Onassis School of Dance στη Νέα Υόρκη . Έμεινε έκπληκτη και αποφάσισε να του δώσει υποτροφία.

Μάλιστα από τη σχολή οργανώθηκαν όλες οι τεχνικές λεπτομέριες ώστε ο Άντονι να παρακολουθεί μαθήματα μέσω διαδικτύου μέσα στο καλοκαίρι.

Πηγή: awakengr.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση