Ολλανδία: Τα πλάνα από τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Ρότερνταμ – Υπάρχουν νεκροί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 20:07 Ολλανδία: Τα πλάνα από τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Ρότερνταμ – Υπάρχουν νεκροί

Σοκαρισμένη είναι η Ολλανδία από τις επιθέσεις με πυροβολισμούς που έγιναν σήμερα (28.9.2023) στο Ρότερνταμ και κόστισαν τη ζωή αθώων ανθρώπων, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε επίσημα ότι υπάρχουν νεκροί, ενώ τόνισε ότι ο ένοπλος μακελάρης συνελήφθη.

Με νεότερη ενημέρωσή της για τις επιθέσεις με πυροβολισμούς που εξαπέλυσε ένας ένοπλος σήμερα στο Ρότερνταμ, η αστυνομία της Ολλανδίας έκανε λόγο για νεκρούς από το τραγικό συμβάν.

Δεν διευκρίνισε όμως, τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην πόλη της Ολλανδίας από τους πυροβολισμούς του 32χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη.

Ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί μέσα σε ένα σπίτι στο Ρότερνταμ και συνέχισε την επίθεσή του εισβάλλοντας σε μια αίθουσα του κοντινού πανεπιστημιακού ιατρικού κέντρου της πόλης της Ολλανδίας.

Αστυνομικοί μπήκαν στο ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου του Ρότερνταμ σε αναζήτηση του υπόπτου, ο οποίος περιγραφόταν ως ένας ψηλός άνδρας με στρατιωτική ενδυμασία. Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία.

 

Οι τοπικές αρχές ασφαλείας ανέφεραν επίσης ότι ξέσπασε φωτιά στο σπίτι που ξεκίνησε η επίθεση. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ξέσπασε φωτιά και μέσα στο πανεπιστήμιο όπου ο ένοπλος εισέβαλε και άρχισε τους πυροβολισμούς.

Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν μετά τις επιθέσεις με πυροβολισμούς ότι όλα ξεκίνησαν σε κατοικία στο Heiman Dullaertplein και λίγο μετά ο ένοπλος μπήκε σε αίθουσα διδασκαλίας στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Erasmus (Erasmus University Medical Center) λίγο πιο μακριά και άρχισε να πυροβολεί κι εκεί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση