Η πρώην δασκάλα που εγκατέλειψε το σχολείο για το OnlyFans δεν έχει μετανιώσει - Έχει βγάλει σχεδόν 1 εκατ. δολάρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 21:55 Η πρώην δασκάλα που εγκατέλειψε το σχολείο για το OnlyFans δεν έχει μετανιώσει - Έχει βγάλει σχεδόν 1 εκατ. δολάρια

Η πρώην δασκάλα από το Μιζούρι των ΗΠΑ που παραιτήθηκε όταν οι διευθυντές του σχολείου έμαθαν για τον λογαριασμό που διατηρούσε στο OnlyFans είπε στο Fox News Digital ότι έχει κερδίσει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια πουλώντας αισθησιακό υλικό.

Η Brianna Coppage, 28 ετών, ήταν καθηγήτρια αγγλικών στο γυμνάσιο St. Clair, που βρίσκεται κοντά στο St. Louis, και τέθηκε σε άδεια πριν παραιτηθεί τελικά όταν οι υπεύθυνοι του σχολείου ανακάλυψαν την κρυφή ζωή της.

Η Coppage, η οποία έβγαζε 42.000 δολάρια δουλεύοντας ως δασκάλα, είπε ότι χρησιμοποίησε το OnlyFans για να βγάλει επιπλέον χρήματα που θα τη βοηθούσαν να αποπληρώσει φοιτητικά δάνεια.

«Το ξεκίνησα, για να συμπληρώσω το εισόδημά μου και να δω τι θα συμβεί και ενδεχομένως να βγάλω επιπλέον χρήματα. Για παράδειγμα, έχω φοιτητικά δάνεια. Ήμουν στο τρίτο πτυχίο μου.  Έχω επίσης μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση και μετά υπήρχε το πτυχίο ειδικότητας που προσπαθούσα να πάρω», είπε η Coppage σε συνέντευξή της στο Fox News Digital.

Η Coppage τέθηκε σε άδεια τον Σεπτέμβριο μετά τη συνάντηση που είχε με δύο διευθυντές του σχολείου που έλαβαν αναφορές για τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

«Είπαν συγκεκριμένα ότι έλαβαν μια αναφορά από έναν ενήλικα στη Σχολική Περιοχή Sullivan και ρώτησαν αν έχω άλλες πηγές εισοδήματος εκτός της διδασκαλίας; Και είπα, «Ναι, έχω μόνο οπαδούς.» Με ρώτησαν πόσο καιρό το έκανα αν ήταν κατά τη διάρκεια του χρόνου μου ή… Πότε δεν το έκανα ενώ ήμουν σχολείο, τους το είπα».

Η Coppage είπε ότι η δουλειά της στο OnlyFans ήταν «εντελώς ξεχωριστή» από την επαγγελματική της ζωή στο σχολείο.   Ο Kyle Kruse, επιθεωρητής της σχολικής περιφέρειας, είχε πει στο Fox News Digital  ότι «ενημερώθηκαν πρόσφατα ότι ένας υπάλληλος μπορεί να έχει δημοσιεύσει ακατάλληλο υλικό σε έναν ή περισσότερους ιστότοπους”.

«Η περιφέρεια έχει προσλάβει νομικό σύμβουλο για να κάνει μια ολοκληρωμένη έρευνα για αυτό το θέμα», είπε ο Kruse. «Οι ενέργειες που θα γίνουν ως αποτέλεσμα της έρευνας θα είναι σύμφωνες με την πολιτική του διοικητικού συμβουλίου και με την καθοδήγηση του νομικού συμβούλου».

Η Coppage δήλωσε ότι συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους δημιουργούς της πλατφόρμας, έχοντας κερδίσει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια από τότε που άνοιξε τον λογαριασμό της το καλοκαίρι.

«Θα πω επίσης ότι έχω δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές τώρα. Και ξέρετε, έχω ξεπεράσει κατά πολύ το ετήσιο εισόδημα που είχα ως δασκάλα», είπε.

Η πρώην δασκάλα γυμνασίου πρόσθεσε ότι αν της δινόταν η ευκαιρία θα το έκανε ξανά.

«Δεν το μετανιώνω. Ακόμα το νιώθω αυτό. Οι άνθρωποι επιτρέπεται να έχουν προσωπική ζωή εκτός της καριέρας τους. Και έχω δει πολλά σχόλια όπως, “Τι θα γινόταν αν το έβρισκαν οι μαθητές ή είναι διαδικτυακό; Θα το δει ο κόσμος”. Και δεν διαφωνώ απαραίτητα με αυτό», είπε.

«Γνωρίζω βεβαίως ότι δεν είναι οι μαθητές που βρήκαν τον λογαριασμό και το ανέφεραν. Και δεν το είδαν μέχρι που οι ενήλικες δημοσίευσαν τον σύνδεσμό μου σε μια ομάδα της κοινότητας»

Πηγή: Enikos

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση