Ο καρκινοπαθής που έδωσε μάχη με τη Χαμάς στο φεστιβάλ με τους 266 νεκρούς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 13:40 Ο καρκινοπαθής που έδωσε μάχη με τη Χαμάς στο φεστιβάλ με τους 266 νεκρούς

Ο 20χρονος χρησιμοποίησε το σώμα του ως ασπίδα για να προστατεύσει άλλους από μια χειροβομβίδα

«Επέζησε και λέει την ιστορία του», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail, για την απίστευτη ιστορία του Ραζ Πέρι ο οποίος είναι καρκινοπαθής και πήγε στη συναυλία ειρήνης, την οποία αιματοκύλησαν τα μέλη της Χαμάς. Ο Πέρι μάλιστα, έκανε και μια ηρωική πράξη.  Στην προσπάθεια του να προστατεύσει όσους βρήκαν καταφύγιο, χρησιμοποίησε το σώμα του ως ασπίδα πέφτοντας πάνω σε μια χειροβομβίδα. Στο καταφύγιο που πήγε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, πάλεψε με έναν τρομοκράτη.

«Θέλησα να νιώσω ζωντανός μετά από μακρά περίοδο θεραπειών», εξομολογεί, όμως ούτε ο ίδιος περίμενε να ζήσει όσα ακολούθησαν. 

Η μάχη σώμα με σώμα, τον έβγαλε έξω από το καταφύγιο όπου ένας άλλος τρομοκράτης της Χαμάς πυροβόλησε. Ο Πέρεζ, τραυματίστηκε στο πόδι όμως και πάλι δεν το έβαλε κάτω.

Τα μέλη της Χαμάς, θέλησαν να δώσουν τη χαριστική βολή και βρήκαν όσους κρύβονταν εκείνη την ώρα και άνοιξαν πυρ. Ο 20χρονος έκανε τον νεκρό, προστατεύοντας τον εαυτό του με το άψυχο σώμα μιας γυναίκας.

Όμως, οι τρομοκράτες δεν σταμάτησαν εκεί. Μπήκαν στο καταφύγιο θέλοντας να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα σε όσους ήταν εκεί. Άνοιξαν πυρ προς όλους. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε και εκείνος και στο στομάχι.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση