Μάθιου Πέρι: «Aσαφής» η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 09:12 Μάθιου Πέρι: «Aσαφής» η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Τι αναφέρει η πρώτη εξέταση αν και το πόρισμα αναμένεται να πάρει αρκετό χρονικό διάστημα.

Η αρχική νεκροψία για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, του αγαπημένου Τσάντλερ από «Φιλαράκια» ήταν «ασαφής», ενώ ζητήθηκε τοξικολογική έκθεση.

Σύμφωνα με το NBC News, ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι αν και το επίσημο πόρισμα είναι πιθανό να μην ανακοινωθεί για αρκετό χρονικό διάστημα, η σορός του Μάθιου Πέρι θα δοθεί σύντομα στην οικογένεια.

 Ο Μάθιου Πέρι πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 54 ετών. Η οικογένεια του εκλιπόντος ηθοποιού σχολίασε την «τραγική» κατάσταση σε δήλωση στο PEOPLE. «Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού», ανέφερε η οικογένειά του. «Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά γι' αυτόν και εκτιμούμε το τεράστιο κύμα αγάπης».

Πέθανε ο Μάθιου Πέρι: Οι πρώτες κλήσεις 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι οι πρώτες ομάδες που ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις έφτασαν στην κατοικία του στις 4:07 μ.μ. του Σαββάτου.

 «Ένας ενήλικας άνδρας ήταν νεκρός πριν από την άφιξη της πρώτης ομάδας» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας LAFD στο PEOPLE. «Βρέθηκε από έναν παρευρισκόμενο ο οποίος είχε επανατοποθετήσει το θύμα σε στάση όπου το κεφάλι ήταν έξω από το νερό» σε ένα τζακούζι. «Οι πυροσβέστες έβγαλαν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση διαπιστώνοντας ότι ήταν νεκρός».

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές ανέφεραν ότι οι πρώτες βοήθειες κλήθηκαν αμέσως στο σπίτι του με αναφορά για καρδιακή ανακοπή και επίσης αναφέρθηκε ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο.

Ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το TMZ, οι αρχές βρήκαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για ΧΑΠ.

Ο Μάθιου Πέρι, όπως σημειώνει το TMZ ήταν χρόνιος καπνιστής ενώ στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει θέματα εθισμού με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο είχε πρόσβαση στην κλήση στο 911 (πρώτες βοήθειες), στην οποία αναφέρεται ο «πνιγμός». Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες δήλωσε στο PEOPLE ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση στην κατοικία του Μάθιου Πέρι σχετικά με το θάνατο ενός άνδρα γύρω στα 50. Ωστόσο, δεν επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του ατόμου.

Μάθιου Πέρι: Η μάχη με τους εθισμούς

Ο Μάθιου Πέρι που πέθανε σε ηλικία 54 ετών έδινε για χρόνια μάχη για να αποτοξινωθεί από τα αναλγητικά και από το αλκοόλ.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του - και κυρίως στο απόγειο της καριέρας του- ο Μάθιου Πέρι, έκανε 12 χειρουργικές επεμβάσεις, 15 ταξίδια σε κλινικές αποτοξίνωσης και ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να θεραπευτεί.

Ο ηθοποιός είχε περιγράψει αναλυτικά τη μάχη του με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ στην αυτοβιογραφία «Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, το 2019 παραλίγο να πεθάνει μετά από έκρηξη του παχέος εντέρου του λόγω υπερβολικής χρήσης οπιοειδών. Περιέγραψε τη στιγμή που τα αγαπημένα του πρόσωπα πήγαν στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου τους είπαν ότι ο τότε 49χρονος είχε μόνο 2% εκατό πιθανότητες να επιβιώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

 

Με πληροφορίες από People και Skynews

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση