Φορτηγό γεμάτο με πυροτεχνήματα ενεπλάκη σε τροχαίο: Το αναπάντεχο σόου που διήρκησε μία ώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 18:35 Φορτηγό γεμάτο με πυροτεχνήματα ενεπλάκη σε τροχαίο: Το αναπάντεχο σόου που διήρκησε μία ώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατοντάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα - μέρα στο Καναδά. Φορτηγό το οποίο μετέφερε πυροτεχνήματα αξίας 100.000 δολαρίων ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να σημειωθεί αυτό το μοναδικό περιστατικό.

Ένα φορτηγό που μετέφερε πυροτεχνήματα αξίας άνω των 100.000 δολαρίων συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, σε κεντρικό δρόμο στο Καναδά, μετατρέποντας μια συνηθισμένη νύχτα σε απροσδόκητο θέαμα. Για περίπου μία ώρα, η νύχτα έγινε μέρα, με τα πυροτεχνήματα να σκάνε το ένα μετά το άλλο.

Η σύγκρουση, όσο δραματική και αν ήταν, είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί μόνο ένα άτομο. Μια καθημερινή διαδρομή, μια συνηθισμένη μεταφορά εμπορευμάτων, είχε ξαφνικά μεταμορφωθεί σε ένα εκθαμβωτικό σόου φωτός.

 

https://www.tiktok.com/@9news/video/7295154601861401874?is_from_webapp=1&sender_device=pc

 

Οι κάτοικοι της περιοχής ξαφνιάστηκαν, όταν άκουσαν ένα εκκωφαντικό θόρυβο. Μόλις βγήκαν από τα σπίτια τους, αντίκρισαν εκατοντάδες πυροτεχνήματα να σκάνε το ένα μετά το άλλο. Μη γνωρίζοντας τι είχε συμβεί, σκέφτηκαν πως κάποιος έχει γενέθλια. Λίγα λεπτά αργότερα, η είδηση του τροχαίου έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση