Ισραηλινός στρατός: «Απελευθερώσαμε γυναίκα στρατιώτη στη διάρκεια της χερσαίας επιχείρησης»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 18:55 Ισραηλινός στρατός: «Απελευθερώσαμε γυναίκα στρατιώτη στη διάρκεια της χερσαίας επιχείρησης»

«Η συνταγματάρχης Uri Megidish απελευθερώθηκε στη διάρκεια της χερσαίας επιχείρησης στη Γάζα και είναι καλά στην υγεία της», είπαν οι IDF

Για την απελευθέρωση μιας νεαρής γυναίκας στρατιώτη, την οποιά είχε απαγάγει η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ενημέρωσαν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο ισραηλινός στρατός (IDF) και το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση «απόψε, η γυναίκα στρατιώτης συνταγματάρχης Ούρι Μεγκίντις αφέθηκε ελεύθερη, κατά τη διάρκεια χερσαίας επιχείρησης, μετά την απαγωγή της από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου».

«Η στρατιώτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, η κατάστασή της είναι καλή και συναντήθηκε με την οικογένειά της. Οι IDF και η Σιν Μπετ θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απελευθέρωση των απαχθέντων» πρόσθεσε ο Ισραηλινός στρατός.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση