Η Χαμάς «έχασε τον έλεγχο στη Γάζα», λέει ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ -Δείτε εικόνα με στρατιώτες μέσα στο κοινοβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 21:55 Η Χαμάς «έχασε τον έλεγχο στη Γάζα», λέει ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ -Δείτε εικόνα με στρατιώτες μέσα στο κοινοβούλιο

Η Χαμάς «απώλεσε τον έλεγχο στη Γάζα» και οι μαχητές της «φεύγουν προς τα νότια» υποστήριξε απόψε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ, καθώς ο πόλεμος με το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα συνεχίζεται για πέμπτη εβδομάδα.

Άμαχοι «λεηλατούν τις βάσεις της Χαμάς» και «δεν πιστεύουν πια την κυβέρνηση (σ.σ. της Χαμάς)» που ελέγχει τον παλαιστινιακό θύλακα, ο οποίος σφυροκοπείται αδιάκοπα από το Ισραήλ.

Tα παραπάνω διαβεβαίωσε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, που μεταδόθηκε από πολλά τηλεοπτικά κανάλια.

Παράλληλα, στα σόσιαλ έχει αναρτηθεί φωτογραφία με Ισραηλινούς στρατιώτες να έχουν καταλάβει το κτίριο όπου έδρευε η Χαμάς.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η κατάληψη του κοινοβουλίου της Χαμάς από το Ισραήλ, ωστόσο αρκετά ΜΜΕ, καθώς και ο πρώην Αμερικανός πρέσβης στο Ισραήλ (2017-2021), Ντέιβιντ Φρίντμαν, αναφέρονται σε αυτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση