Εδώ θα ταφεί ο Αλεξέι Ναβάλνι - Κόσμος συγκεντρώνεται για την κηδεία - Live εικόνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 12:04 Εδώ θα ταφεί ο Αλεξέι Ναβάλνι - Κόσμος συγκεντρώνεται για την κηδεία - Live εικόνα

Κηδεύεται σήμερα στα περίχωρα της Μόσχας ο Αλεξέι Ναβάλνι, με τους δικούς του ανθρώπους να λένε αντιμετώπισαν δυσκολίες ακόμα και για να βρουν νεκροφόρα για να οδηγήσουν τη σορό στην εκκλησία. «Άγνωστοι τηλεφωνούν στα νεκροτομεία και τους απειλούν αν δεχτούν να πάρουν το σώμα του Αλεξέι», λένε.

Δυο εβδομάδες μετά τον θάνατό του – που θεωρείται δολοφονία – σε φυλακή στον Αρκτικό Κύκλο η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι γίνεται στα περίχωρα της Μόσχας.

Την Τετάρτη, η ομάδα ανακοίνωσε ότι η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 ώρα Ελλάδας.

στην εκκλησία της εικόνας της Παναγίας. Η ταφή θα γίνει στη συνέχεια στο κοιμητήριο Borisovskoye περίπου στις 16:00.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα μεταδοθεί επίσης διαδικτυακά και στο κανάλι του Ναβάλνι στο YouTube.

Δείτε ζωντανή εικόνα 

Ο Ναβάλνι πέθανε στις 16 Φεβρουαρίου στη ρωσική φυλακή μέσα στον Αρκτικό Κύκλο. Είχε φυλακιστεί για τρία χρόνια με χαλκευμένες κατηγορίες.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση