Φόβοι για μακελειό στη Μόσχα: Πέντε με στρατιωτικές στολές άνοιξαν πυρ σε συναυλία -Πληροφορίες για 15 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 19:57 Φόβοι για μακελειό στη Μόσχα: Πέντε με στρατιωτικές στολές άνοιξαν πυρ σε συναυλία -Πληροφορίες για 15 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall στη Μόσχα, μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Ria Novosti, τουλάχιστον πέντε άτομα με στολές παραλλαγής άνοιξαν πυρ. Πληροφορίες κυκλοφορούν που κάνουν λόγο για 15 νεκρούς. Στο κτίριο ξέσπασε φωτιά.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα ρωσικά ενημερωτικά δίκτυα Ria Novosti και TASS, διατάχθηκε αμέσως μετά τους πυροβολισμούς επιχείρηση εκκένωσης. 

Εντός του κτιρίου ξέσπασε πυρκαγιά ύστερα από έκρηξη, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν στο σημείο.

Από τα βίντεο φαίνονται οι σκηνές πανικού που επικρατούν όπως και η στιγμή που οι ένοπλοι εισβάλλουν στον χώρο.

Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί δραματικά.

Σημειώνεται ότι στις 7 Μαρτίου η πορεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία είχε εκδώσει ειδική πρειδοποίηση για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση