Ολλανδία: Ελεύθεροι όλοι οι όμηροι – Συνελήφθη άνδρας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 16:35 Ολλανδία: Ελεύθεροι όλοι οι όμηροι – Συνελήφθη άνδρας

Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι άνθρωποι που κρατούνταν όμηροι σε παμπ της Ολλανδίας, ενώ συνελήφθη και ο δράστης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων φορώντας μπαλακλάβα, βγήκαν τελευταίοι από το μπαρ στην πόλη Έντε της ανατολικής Ολλανδίας, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας.

 

Νωρίτερα είχαν αφεθεί ελεύθεροι ακόμα τρεις όμηροι, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANP. «Απελευθερώθηκε και ο τελευταίος όμηρος. Ένας άνθρωπος συνελήφθη. Δεν μπορούμε επί του παρόντος να ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε η αστυνομία.

 

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπήρξε ένδειξη για τρομοκρατικό κίνητρο.

«Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλές ερωτήσεις για το κίνητρο. Προς το παρόν, τίποτε δεν δείχνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

 

Όπως μετέδιδαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, γύρω στις 5 τα ξημερώματα ο δράστης μπούκαρε στην παμπ στο κέντρο της πόλης Έντε, κρατώντας εκρηκτικά και πήρε πέντε άτομα για να τα κρατήσει ως ομήρους.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και διαπραγματευτής, ώστε να εκτονωθεί η επείγουσα κατάσταση με τον δράστη, ενώ 150 σπίτια εκκενώθηκαν.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση