Χιλή: Κρατούμενη έκλεψε το όπλο αστυνομικού και άνοιξε πυρ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 10:41 Χιλή: Κρατούμενη έκλεψε το όπλο αστυνομικού και άνοιξε πυρ

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του απίστευτου περιστατικού που συνέβη στη Χιλή, όταν κρατούμενη κατάφερε να πάρει το όπλο του αστυνομικού που την είχε συλλάβει και άρχισε να πυροβολεί!

Όλα έγιναν έξω από κατάστημα στο Σαντιάγο της Χιλής. Η 54χρονη Mariana Cea Oyarce είχε συλληφθεί και έξω από το Lo Valledor είχε μαζευτεί κόσμος και δημοσιογράφοι.

Η σύλληψη της 54χρονης γινόταν σε… live σύνδεση και τότε όλοι έμειναν εμβρόντητοι: καθώς ένας από τους αστυνομικούς προσπαθούσε να τη βάλει στην κλούβα, εκείνη γύρισε το χέρι της, πήρε το όπλο του από τη θήκη και άρχισε να πυροβολεί!

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που η 54χρονη αρχίζει να πυροβολεί κι ένας δεύτερος αστυνομικός προσπαθεί να καλυφθεί για να μην τραυματιστεί.

Από τα πυρά της 54χρονης τραυματίστηκε ο αστυνομικός, ένας κάμεραμαν του καναλιού Chilevisión και ένας υπάλληλος του Lo Valledor.

Στην γυναίκα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και κλοπή και οδηγήθηκε στη φυλακή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση