Τουλάχιστον 14 νεκροί και 2 τραυματίες μετά από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στη Βολιβία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 09:02 Τουλάχιστον 14 νεκροί και 2 τραυματίες μετά από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στη Βολιβία

Νεκροί ανασύρθηκαν 14 άνθρωποι και άλλοι 2 βρέθηκαν τραυματισμένοι μετά από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στη Βολιβία.

Χτες, Πέμπτη (04.04.2024), συγκρούστηκε λεωφορείο με φορτηγό σε επαρχιακό δρόμο της νοτιοδυτικής Βολιβίας και τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ υπάρχουν και 2 ακόμη τραυματίες. Πρόκειται για 9 γυναίκες, 4 άνδρες και ένα παιδί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο που συνδέει τις πόλεις Ορούρο και Ποτοσί. Φορτηγό που μετέφερε αλάτι εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο, σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, τον Χούλιο Λαρέα, οι 2 επιζώντες είναι ο οδηγός του φορτηγού και ένας επιβάτης του λεωφορείου.

«Η παραβίαση της διαχωριστικής λωρίδας, η υπερβολική ταχύτητα, καθώς και η έλλειψη προσοχής» ήταν τα αίτια του δυστυχήματος, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Red Uno ο Αντέτ Καμπρέρα, εκπρόσωπος της αστυνομίας που βρέθηκε στο σημείο.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος επέζησε από τη σφοδρή σύγκρουση, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ιδιωτική κλινική.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση