Μονακό: Το τέλος μιας -πριγκιπικής- σχέσης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 16:09 Μονακό: Το τέλος μιας -πριγκιπικής- σχέσης

Η είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου λέει ότι η πανέμορφη πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι πήρε το γιο της κι εγκατέλειψε τον άντρα της

Η σπάνια ομορφιά της έχει υμνηθεί από κορυφαίους οίκους μόδας -δεν είναι τυχαίο ότι ο οίκος Gucci την επέλεξε για μούσα του- και φωτογράφους -όπως ο αποκαλούμενος και ως φωτογράφος των σταρ Μάριο Τεστίνο. Η πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της Καρολίνας και του Στέφανο Κασιράγκι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου πήρε τον 17 μηνών γιο της κι εγκατέλειψε τον σύντροφό της, Γάλλο ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέ.

Η είδηση που ξεκίνησε από πρωτοσέλιδο του περιοδικού Voici δεν έχει σχολιαστεί από το παλάτι, ωστόσο ξένα media λένε πως η Σαρλότ επέστρεψε στο Μονακό, αποφασισμένη να βάλει ένα οριστικό τέλος στη σχέση της με την πατέρα του παιδιού της. Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό, το ζευγάρι αποφάσισε ήδη να βάλει πωλητήριο στο σπίτι όπου μέχρι πρότινος έμεναν στο Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, αιτία του χωρισμού είναι το γεγονός ότι η καριέρα του Ελμαλέ τον ανάγκαζε να λείπει πολύ καιρό από το σπίτι, γεγονός που είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τη γοητευτική πριγκίπισσα.

 

 

Η Σαρλότ Κασιράγκι, η οποία έχει μια έντονη φυσική ομοιότητα με τη μητέρα της, Καρολίνα, κι έχει κληρονομήσει τη γοητεία της γιαγιάς Γκρέις Κέλι, θεωρείται πρότυπο κομψότητας και γοητείας και είναι ένα από τα πρόσωπα που μαγνητίζουν τη διεθνή προσοχή, με κάθε κίνησή της είτε στο χώρο της μόδας, είτε σε αυτόν του αθλητισμού (ιππασία), είτε σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες.

 

 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση