Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν γράψει για μένα ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 14:17 Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν γράψει για μένα ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα»

Με αφορμή την περιπέτεια της Νατάσας Καλογρίδη με τη wikipedia, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τα αισχρά πράγματα που έχουν γραφτεί για εκείνη κατά καιρούς στο διαδίκτυο.

«Μου έστειλαν κάτι πριν μερικές μέρες στο Instagram για να δείτε πόση κακία έχει ο κόσμος. Είχαν γράψει για μένα ότι είμαι γεννημένη το 1973, ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη. Δεν είναι για γέλια…

Δεν έχω πρόβλημα να μου πουν ότι μοιάζω με τρανς, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις τρανς γυναίκες. Το να μπεις στην wikipedia και να γράψεις για μια κοπέλα είναι παρουσιάστρια, ομοφυλόφιλη με περούκα και ταυτόχρονα ιερόδουλη. Με ποια λογική το κάνεις αυτό; Γράφουν τέρατα!» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι συνεργάτες της στην εκπομπή έμειναν άφωνοι με τα όσα περιέγραψε η παρουσιάστρια.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση