Jeremy Renner: Επέστρεψε στο σπίτι μετά από τη νοσηλεία του στην εντατική - Η πρώτη ανάρτησή του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 19:07 Jeremy Renner: Επέστρεψε στο σπίτι μετά από τη νοσηλεία του στην εντατική - Η πρώτη ανάρτησή του

Αναρρώνει σταδιακά από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο διάσημος ηθοποιός Jeremy Renner, που είχε ένα ατύχημα με το εκχιονιστικό του. Έκανε δύο χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στην εντατική.

Αρκετές εβδομάδες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό και τον οδήγησε στην εντατική, ο Jeremy Renner (Τζέρεμι Ρένερ) επιβεβαιώνει με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι επέστρεψε και πάλι στο σπίτι του.

Την 1η Ιανουαρίου, ο Renner εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με εκχιονιστικό κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, με τον ηθοποιό να αναφέρεται ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο ηθοποιός έχει μπροστά του έναν μακρύ δρόμο μέχρι να αναρρώσει μετά το χειρουργείο για το αμβλύ θωρακικό τραύμα και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε, όμως τα καλά νέα είναι ότι, όπως επιβεβαίωσε μέσω Twitter βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Η ανάρτηση του ηθοποιού αποτελεί απάντηση στον επίσημο λογαριασμό του "Δημάρχου του Kingstown" στο Twitter, ο οποίος έγραψε πρόσφατα σε ανάρτησή του, για να γιορτάσει την πρεμιέρα του επεισοδίου της σειράς που προβλήθηκε στο Paramount+, ότι ο ηθοποιός εξακολουθεί να βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης. Στη συνέχεια λοιπόν ο Renner μοιράστηκε στα social media ότι παρακολούθησε την πρεμιέρα του Mayor of Kingstown στο σπίτι με την οικογένειά του.

Ο Renner έχει γίνει γνωστός για τον ρόλο του Clint Barton/ Hawkeye στο MCU, εμφανιζόμενος σε ταινίες όπως το Avengers: Endgame και, πιο πρόσφατα, στη σειρά Hawkeye της Disney+. Όπως άλλωστε και από το σύντομο πέρασμά του από την ταινία Mission: Impossible και την επιτυχημένη σειρά Paramount+ Mayor of Kingstown.

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση