Ζόζεφιν και Νίνο: Είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 12:40 Ζόζεφιν και Νίνο: Είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Η pop star Ζόζεφιν και ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο φέρονται να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης, αν και κρατάνε χαμηλούς τόνους ακόμα. Πώς γνωρίστηκαν.

Πολύ κοντά φαίνεται πως έχουν έρθει δύο από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της pop σκηνής, η Ζόζεφιν και ο Νίνο, οι οποίοι - φημολογείται - ότι είναι ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό μας" και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, η Τζέσικα Ζόζεφιν Βέντελ και Στέφανος Ξυπολητάς (όπως είναι τα πραγματικά τους ονόματα) είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό.

"Είναι κάτι φρέσκο και νεανικό. Είναι ζευγάρι, αλλά είναι πολύ στην αρχή. Κρατάνε πάρα πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι και οι δύο άνθρωποι που δεν θέλουν να πουλούν την προσωπική τους ζωή" ανέφερε ο δημοσιογράφος.

"Ήρθαν σε επαφή από κοινούς γνωστούς πριν από λίγο καιρό. Υπάρχει και μία συνεργασία σε κοινό όμιλο και το καλοκαίρι, μάλιστα, θα τραγουδήσουν σε διπλανά μαγαζιά. Είναι ακόμη στην αρχή τα παιδιά", συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση