Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Νίκου Συρίγου μετά την είδηση πως είναι ζευγάρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 15:02 Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Νίκου Συρίγου μετά την είδηση πως είναι ζευγάρι

Φαίνεται πως οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

Μετά την είδηση πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ζευγάρι με τον Νίκο Συρίγο, όλοι ψάχνουν να πετύχουν το ζευγάρι και να τους απαθανατίσουν μαζί. Έτσι και έγινε, αφού ο Νίκος Συρίγος απόλαυσε την αγαπημένη του σε εμφάνισή της σε μαγαζί.

Πλάνα που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δείχνουν το χώρο μέσα από το κέντρο που εμφανίστηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Στο σκοτάδι, κάποια μάτια κατάφεραν να διακρίνουν στο κοινό και τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος ήταν εκεί και χειροκροτούσε την καλλιτέχνιδα.

Ο Νίκος Συρίγος καθόταν στο μπαρ του μαγαζιού, ήταν διακριτικός και δεν έδωσε δικαιώματα για παραπάνω σχόλια για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Αυτή ήταν και η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού.

Οι πρώτες αντιδράσεις τους όταν ρωτήθηκαν για τη σχέση τους

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά είχε πετύχει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Συρίγο σε ξεχωριστές στιγμές, όπου είχαν ερωτηθεί για το εάν ισχύουν οι φήμες πως είναι μαζί.

Από μεριά τους, δεν είχε δοθεί κάποια ιδιαίτερη απάντηση, ενώ και οι δύο, πολύ ευγενικά, αρκέστηκαν μόνο σε τυπικές δηλώσεις.

«Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά» είχε απαντήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όταν είχε ερωτηθεί αν είναι ερωτευμένη. Ο Νίκος Συρίγος, από την άλλη, είχε πει στους δημοσιογράφους πως «εκτιμώ πολύ τη δουλειά που κάνετε, σας αγαπώ πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση