Rockwave Festival: Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams, 1η Ιουλίου στη Μαλακάσα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 11:16 Rockwave Festival: Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams, 1η Ιουλίου στη Μαλακάσα

O Ιούλιος σηματοδοτεί την καταιγιστική επιστροφή του Rockwave Festival! Την αυλαία θα ανοίξει ο Robbie Williams.

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας επιστρέφει από την 1η Ιουλίου! 1η, 7, 8 και 9 του μήνα, τέσσερεις ημέρες γεμάτες μουσική, χορό, χρώματα και αστείρευτη ενέργεια για ένα ακόμη αξέχαστο Rockwave Festival καιν τον Robbie Williams να κάνει… ποδαρικό!

«Γειά σου Αθήνα, Ελλάδα. Είμαι ο Ρόμπι Γουίλιαμς και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Αθήνα την 1η Ιουλίου για να ροκάρω στη σκηνή του Rockwave Festival», λέει ο γνωστός τραγουδιστής σε βίντεο προς τους θαυμαστές του στην Ελλάδα!  

O Robbie Williams κρατά, έτσι, την υπόσχεση που έδωσε στους φανατικούς φίλους του που τον αποθέωσαν σε μια θρυλική βραδιά στο Rockwave Festival του 2015.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου επιστρέφει στο Rockwave Festival για να ξανασυναντηθεί με το ελληνικό κοινό και να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση, σαν εκείνες που πολύ καλά ξέρει να δίνει!

Και στέλνει ένα μήνυμα – υπόσχεση για μια super Rockwave βραδιά.

Στις 7 Ιουλίου, στη σκηνή του Rockwave Festival θα ανέβουν οι θρυλικοί Deep Purple και στις 8 Ιουλίου οι Black Keys.

Το πρόγραμμα του Rockwave Festival

1 ΙΟΥΛΙΟΥ
Robbie Williams
James Bay
Mika
Jonathan Jeremiah
Leon of Athens

7 ΙΟΥΛΙΟΥ
Deep Purple
Saxon
Asking Alexandria
As I Lay Dying
Rock ‘n’ Roll Children
Bokassa
Lazy Man’s Load

8 ΙΟΥΛΙΟΥ
The Black Keys
Puscifer
VV
Kishi Bashi
Spektrvm
Frenzee

9 ΙΟΥΛΙΟΥ
Villagers Of Ioannina City – 1000mods
Mother of Millions
Sadhus
Project Renegade
Soundtruck
Ganzi Gun.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση