Καλομοίρα: Κάτι μου έχει κολλήσει, θέλω να ξαναπάω στην Eurovision

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 22:13 Καλομοίρα: Κάτι μου έχει κολλήσει, θέλω να ξαναπάω στην Eurovision

“Δεν υπάρχουν καλύτεροι fans από τη Eurovision” παραδέχεται η Καλομοίρα.

Με αφορμή την επιστροφή στα ελληνικά δρώμενα βρέθηκε η Καλομοίρα, το μεσημέρι της Τετάρτης (21.06.2023), στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” όπου και εξέφρασε την επιθυμία να εκπροσωπήσει εκ νέου την χώρα μας στην Eurovision.

«Το χάρηκα πάρα πολύ. Εγώ είμαι πιο ντροπαλή απ’ ό,τι νομίζεις αλλά όσο πιο μεγάλη είναι η σκηνή τόσο πιο πολύ ανοίγομαι. Ήταν αξέχαστη εμπειρία, ο κόσμος να τραγουδάει κάθε στίχο, να έχει κέφι. Ήταν όνειρο», θυμάται η Καλομοίρα.

«Δεν υπάρχουν καλύτεροι fans από τη Eurovision. Και είναι το μεγαλύτερο show παγκοσμίως, γιατί όλοι μου λένε για το Super Bowl… δείτε τα νούμερα. Κάνει μεγαλύτερη τηλεθέαση η Eurovision». 

Είναι ανοιχτή σε μία ενδεχόμενη δεύτερη συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό; «Θα δούμε με το καλό ό,τι είναι στη μοίρα να γίνει. Εγώ θα ήθελα πολύ, γιατί και η Έλενα και ο Σάκης είχαν μία δεύτερη ευκαιρία… και επειδή και οι τρεις πήραμε την τρίτη θέση, μου έχει κολλήσει να πάω» τονίζει η τραγουδίστρια.

«Ήθελα τόσο καιρό να επιστρέψω, μου έστελναν και μηνύματα αλλά το ένστικτό μου έλεγε ότι δεν είμαι έτοιμη μέσα μου. Ένιωθα ότι δεν ήταν το σωστό timing, τώρα όμως κατάλαβα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή», δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Καλομοίρα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση