Η Taylor Swift διέλυσε το Spotify

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 09:50 Η Taylor Swift διέλυσε το Spotify

Η Taylor Swift "έσπασε" ένα σπουδαίο ρεκόρ στο Spotify, με την πλατφόρμα να την αποκαλεί "βασίλισσα".

Η γνωστή τραγουδίστρια Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που έφτασε να έχει 100 εκατ. μηνιαίους ακροατές στο Spotify.

Ο «γίγαντας streaming» χαρακτήρισε το επίτευγμα ως «συμπεριφορά βασίλισσας». Και είναι αλήθεια ότι η διάσημη τραγουδίστρια «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε ότι η Taylor Swift έχει πετύχει τα περισσότερα νούμερο ένα άλμπουμ από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Αυτό συμβαίνει καθώς η 33χρονη συνεχίζει να ηχογραφεί εκ νέου τα πρώτα έξι άλμπουμ της, μετά από μια πικρή διαμάχη με την παλιά της δισκογραφική εταιρεία.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη μέση της περιοδείας της «Eras» που «σπάει» ρεκόρ, με εκτιμήσεις που δείχνουν ότι οι παγκόσμιες συναυλίες της έχουν αποφέρει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια από τα εισιτήρια.

69.000 θαυμαστές παρακολούθησαν την εναρκτήρια βραδιά της περιοδείας της στην Αριζόνα, ξεπερνώντας τη Μαντόνα, για να γίνει η συναυλία με τις περισσότερες συμμετοχές από γυναίκα καλλιτέχνιδα στις ΗΠΑ.

Ήταν, επίσης, μεγάλη επιχείρηση για την Ticketmaster. Πάνω από δύο εκατ. εισιτήρια πουλήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο σε μία μόνο ημέρα, περισσότερα από κάθε άλλον καλλιτέχνη πριν από αυτήν.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, η Taylor Swift ανακοίνωσε ότι το επόμενο επαναηχογραφημένο άλμπουμ της - 1989 (Taylor's Version) - θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι το αγαπημένο της άλμπουμ και θα περιλαμβάνει πέντε επιπλέον κομμάτια που δεν μπήκαν στην αρχική ηχογράφηση.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014, με επιτυχημένα singles όπως τα «Shake It Off», «Blank Space» και «Bad Blood».

Πηγή: news247.gr A

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση