Η βασίλισσα και η κόρη της με denim jumpsuits: Η Μάξιμα και η κόρη της φόρεσαν το ίδιο look αλλά ήταν εντελώς διαφορετικές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 11:21 Η βασίλισσα και η κόρη της με denim jumpsuits: Η Μάξιμα και η κόρη της φόρεσαν το ίδιο look αλλά ήταν εντελώς διαφορετικές

H γοητευτική κοκκινομάλλα πριγκίπισσα Αλεξία και η μαμά της βασίλισσα Μάξιμα φόρεσαν denim jumpsuits αλλά ήταν εντελώς διαφορετικές.

Την εβδομάδα που πέρασε, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, η βασίλισσα Μάξιμα και οι κόρες τους πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία και πριγκίπισσα Αλεξία παρακολούθησαν το Grand Prix F1 της Ολλανδίας στο Circuit Zandvoort στο Zandvoort.

Το Grand Prix της Ολλανδίας 2023 είναι επίσημα γνωστό ως Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 και είναι ένας αγώνας αυτοκινήτου της Formula 1.

 
royals

Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν τα looks των γυναικών με το denim να κυριαρχεί στις επιλογές τους.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα Μάξιμα επέλεξε μια ολόσωμη denim φόρμα από τον οίκο Max Mara. Την συνδύασε με δερμάτινο τζάκετ Μassimo Dutti, αξίας 249 ευρώ, τσάντα Μarni και πλατφόρμες Jimmy Choo.

royals

Η 18χρονη πριγκίπισσα Αλεξία επέλεξε και εκείνη denim jumpsuit από τα καταστήματα Μango αξίας 119 ευρώ. Το συνδύασε με μενταγιόν και κοσμήματα Μarianna Lemos που υπογράφει η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού.

royals

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα πριγκίπισσα τελείωσε το σχολείο φέτος και ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

royals

Είναι μια πολύ εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα.

royals

 

royals

 

royals

H μεγαλύτερη αδελφή της και διάδοχος του θρόνου, η 19χρονη πριγκίπισσα Αικατερίνη Αμαλία φόρεσε ένα τοπ Ζara ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα μπεζ παλτό, που συνδύασε με τσάντα Marina Raphael και sneakers Veja.

royals

 

royals

 

 

πηγή: thetoc.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση