Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Εκανα αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, κάτι είδε ο γιατρός και είπε ότι ίσως να μην κρατήσω το παιδί"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 10:54 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Εκανα αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, κάτι είδε ο γιατρός και είπε ότι ίσως να μην κρατήσω το παιδί"

"Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση - Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα από το άγχος και τη στεναχώρια".

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν στο The 2Night Show.

Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες μετά τη χλιδάτη βάφτιση του γιου της, μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

"Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα", ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

"Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: "ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: "να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ", εξομολογήθηκε.

"Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: "δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά", ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή: ANT1

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση