Μάθιου Πέρι: Συντετριμμένοι οι γονείς του – Η στιγμή που φθάνουν στο σπίτι του ηθοποιού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 20:21 Μάθιου Πέρι: Συντετριμμένοι οι γονείς του – Η στιγμή που φθάνουν στο σπίτι του ηθοποιού

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών. Ο αγαπημένος “Τσάντλερ”, που κράτησε παρέα σε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο μέσα από τη θρυλική σειρά “Τα Φιλαράκια”, έφυγε από την ζωή το Σάββατο (28/10).

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail ο ηθοποιός πέθανε «αφού πνίγηκε έπειτα από ανακοπή  στο τζακούζι του σπιτιού του». Πληροφορίες αναφέρουν, ότι  είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι Pickleball νωρίτερα την ίδια μέρα, προτού στείλει τον βοηθό του για μια δουλειά εκτός σπιτιού. Όταν επέστρεψε, ο βοηθός πιστεύεται ότι βρήκε τον Πέρι να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε το 911.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, Σούζαν Μόρισον και Τζον Μπένετ Πέρι, που αυτή τη στιγμή ζουν το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

 

Από τα πρώτα λεπτά που έγινε γνωστός ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περικύκλωσαν το σπίτι του. Μάλιστα οι κάμερες κατέγραψαν τη συγκλονιστική στιγμή που φθάνουν στο σημείο οι γονείς του ηθοποιού, καθώς και ο πατριός του.

 

@missghana Matthew Perry’s parents arrives at his home with Keith Morrison who is Matthew Perry’s step father #ripmatthewshepard #ripchandlerbing #ripchandler #matthewperry #matthewperrydead #matthewperrydrowned #keithmorrison #maathewperrysparents #matthewperryshome #joeyandchandler #foryoupage #fyp ♬ original sound - Miss Ghana

 

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε, οι γονείς του έχουν βυθιστεί στο πένθος και φαίνονται καταρρακωμένοι ενώ ζουν αυτό που κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να βιώσει, την απώλεια του παιδιού τους.

Ο Μάθιου Πέρι στις 16 Οκτωβρίου είχε δημοσίευση μία φωτογραφία με τον πατέρα του, στον λογαριασμό του στο instagram. «Εδώ είμαι εγώ και ο πατέρας μου ο Τζον, κρατώντας και οι δύο ένα αναψυκτικό», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πηγή: Enikos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση