Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Επιβεβαίωσαν ότι θα γίνουν γονείς!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 11:02 Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Επιβεβαίωσαν ότι θα γίνουν γονείς!

Γονείς για πρώτη φορά ετοιμάζονται να γίνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι με ευφάνταστο τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την ημέρα του γάμου του ζευγαριού, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση, με τους ίδιους, ωστόσο, να μην επιβεβαιώνουν την είδηση.
Οι δύο τους επέλεξαν να επιβεβαιώσουν τελικά το ευχάριστο νέο το βράδυ της Πέμπτης 26/10, ανήμερα της ονομαστικής εορτής της Δήμητρας Βαμβακούση, κοινοποιώντας ένα βίντεο από την… πόλη των μωρών.
Γιώργος Αγγελόπουλος-Δήμητρα Βαμβακούση: Το βίντεο με τις πιπίλες που «έλιωσε» το Instagram

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του ανήρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ένα boomerang βίντεο, στο οποίο καταγράφονται οι ίδιοι με πιπίλες στο στόμα, από την τοποθεσία «The Baby City».  

Στο ίδιο βίντεο, οι πιπίλες καταγράφονται και για δεύτερη φορά, να τις κρατούν στα χέρια τους.

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία, σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», γράφουν στη λεζάντα της δημοσίευσής τους, η οποία απέσπασε μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 28.000 likes.

Στα σχόλια, οι διαδικτυακοί τους φίλοι τούς στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους, τόσο για τους ίδιους όσο και για το επερχόμενο νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση