Ο Τζόι από τα Φιλαράκια αποχαιρετά τον Τσάντλερ και συγκινεί: «Άπλωσε τα φτερά σου και πέτα αδελφέ μου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 20:53 Ο Τζόι από τα Φιλαράκια αποχαιρετά τον Τσάντλερ και συγκινεί: «Άπλωσε τα φτερά σου και πέτα αδελφέ μου»

Η πρώτη ανάρτηση του Ματ Λεμπλάνκ για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Τον Matthew Perry (Μάθιου Πέρι) αποχαιρετά ο Ματ Λεμπλάνκ, στην πρώτη του τοποθέτηση, μετά το κοινό ανακοινωθέν που έβγαλαν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Instagram, o Ματ Λεμπλάνκ αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

«Άπλωσε τα φτερά σου και πέτα αδελφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και, εικάζω πως θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς» έγραψε, κλείνοντας το μήνυμά του με μια χιουμοριστική νότα, όπως αρμόζει άλλωστε στον «Τσάντλερ».

Το μήνυμά του συνοδευόταν από κοινές τους φωτογραφίες από σκηνές της σειράς, αλλά και μία ομαδική αγκαλιά από τους έξι πρωταγωνιστές του "Friends".

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση