«Ήμουν 240 κιλά, ένιωσα να ξαναγεννιέμαι» – Tο «Θηρίο» για την διαδικασία που τον οδήγησε στην απώλεια των κιλών του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 16:29 «Ήμουν 240 κιλά, ένιωσα να ξαναγεννιέμαι» – Tο «Θηρίο» για την διαδικασία που τον οδήγησε στην απώλεια των κιλών του

Το γαστρικό μανίκι και η εγχείρηση για το παραπανίσιο δέρμα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά και τη δημοσιογράφο και τη Νάσια Μανέντη έδωσε ο Κωνσταντίνος Δρακούλας, κατά κόσμον το «Θηρίο». Εκεί ο γνωστός ραπ καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη διαδικασία που τον οδήγησε στην απώλεια των κιλών του, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποσύρθηκε από τη μουσική και μίλησε επίσης και για το politically correct.

«Έκανα γαστρικό μανίκι πριν 17 χρόνια για να χάσω το βάρος μου. Ήμουν 240 κιλά. Όλα αυτά τα χρόνια φοβόμουν να ξαναμπώ στο νοσοκομείο. Δεν μου αρέσει αυτή η διαδικασία, ούτε σαν επισκέπτης πάω στα νοσοκομεία. Η πλαστική για το δέρμα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Το να χωράς στην καρέκλα, ενώ δεν χωρούσες είναι από μόνο του χαρά. Από εκεί και πέρα φόραγα ένα άσπρο ρούχο και φαινόταν το παραπανίσιο δέρμα» ανέφερε αρχικά το Θηρίο.

«Ένιωσα να ξαναγεννιέμαι όταν έχασα τα κιλά, όταν παντρεύτηκα και όταν έκανα τα παιδιά μου. Γενικά όλα αυτά είναι για εμένα κινητήριος δύναμη για το αύριο. Επικοινωνώ όλο αυτό που πέρασα γιατί βλέπω πως υπάρχει κόσμος που θέλει βοήθεια» εξομολογήθηκε.

Και για το politically correct ανέφερε «Δεν πιστεύω ότι αν με πει κάποιος χοντρό είναι ρατσιστικό, οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα χοντρό. Βαριέμαι το politically correct, η αποστείρωση δεν κάνει καλό, μακάρι να ζούσε ο Τζίμης Πανούσης να μας πει τη γνώμη του. Μου λείπει η σκηνή. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου παράτησα τη μουσική, αλλά ήδη είχε φθίνουσα πορεία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση