Ο 80χρονος Ρόμπερτ ντε Νίρο λιώνει για την μόλις 10 μηνών κόρη του: «Εξαφανίζονται όλα όταν την κοιτάζω»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 10:35 Ο 80χρονος Ρόμπερτ ντε Νίρο λιώνει για την μόλις 10 μηνών κόρη του: «Εξαφανίζονται όλα όταν την κοιτάζω»

Τρισευτυχισμένος με την μόλις 10 μηνών κόρη του, Τζία είναι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Ο 80χρονος θρύλος της υποκριτικής ποζάρει αγκαλιά με την αξιολάτρευτη κόρη του σε μια νέα φωτογραφία που τράβηξε στο σπίτι του.

Και σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, λέει πως συνειδητοποιεί ότι βλέπει «πολλές ομοιότητες» μεταξύ της κόρης του και του εαυτού του όταν ήταν στην ηλικία της.

Οι ομοιότητες του Ρόμπερτ ντε Νίρο με την κόρη του

Και παρά τους επικριτές που έχουν κατακεραυνώσει τον Ντε Νίρο και άλλους ηλικιωμένους πατεράδες όπως ο φίλος του Αλ Πατσίνο που έκαναν παιδιά σε τόσο προχωρημένη ηλικία, ο ηθοποιός επιλέγει να απολαύσει τη «χαρά» που του προσφέρει η κόρη του.

«Είναι τόσο αξιολάτρευτο μωρό. Τόσο γλυκιά» λέει για την Τζία. «Όταν την κοιτάζω, όλα τα άλλα εξαφανίζονται. Είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση να είμαι μαζί της». Παράλληλα πρόσθεσε πως και τα άλλα του παιδιά, είναι «ξετρελαμένα μαζί της».

«Ακόμα και τα εγγόνια. Είναι η θεία τους και εκείνοι πρόκειται να γίνουν έφηβοι» αστειεύτηκε. Να σημειωθεί ότι εκτός από την Τζία – την οποία έφερε στον κόσμο η σύντροφός του Τίφανι Τσεν την άνοιξη του 2023 – ο Ντε Νίρο είναι επίσης πατέρας της 56χρονης Ντρένα, του 47χρονου Ραφαέλ, των 28χρονων διδύμων Τζούλιαν και Ααρών, του 25χρονου Έλιοτ και της 12χρονης Έλεν.

Έχει επίσης 4 εγγόνια, συμπεριλαμβανομένου του γιου της Ντρένα, Λεάντρο, ο οποίος πέθανε πέρυσι από υπερβολική δόση σε ηλικία 19 ετών.

«Όλα μου τα προβλήματα εξαφανίζονται μόλις την κοιτάζω»

Τον περασμένο μήνα, ο Ντε Νίρο μίλησε και πάλι με συγκινητικά λόγια για το νεότερο μέλος της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια συνέντευξή του στο AARP: The Magazine, το οποίο απευθύνεται στην ηλικιακή ομάδα άνω των 50 ετών στις ΗΠΑ.

«Τα πάντα από τα οποία είμαι απορροφημένος ή με ανησυχούν ή το ένα και το άλλο, απλά φεύγουν όταν την κοιτάζω. Επομένως, αυτό από μόνο του είναι θαυμάσιο» δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, ο Ντε Νίρο.

«Εκείνη έχει έναν πολύ γλυκό τρόπο να σε κοιτάζει και να σε καταλαβαίνει… Επομένως, δεν γνωρίζω πώς θα πάει όλο αυτό με εκείνη αργότερα, όταν μεγαλώσει, όμως σκέφτεται και παρατηρεί τα πάντα και παρακολουθεί. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Οπότε, ξέρετε, είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και είναι υπέροχο και θέλω να βρίσκομαι κοντά για όσο περισσότερο μπορέσω, για να την απολαύσω».

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση