Η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για την φωτογραφία: «Πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 16:01 Η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για την φωτογραφία: «Πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραδέχτηκε ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο της Ημέρας της Μητέρας που κυκλοφόρησε χθες από το Παλάτι του Κένσινγκτον και ζήτησε συγγνώμη για «όποια σύγχυση» προκάλεσε.

Το Παλάτι είχε δεχτεί αυξανόμενες πιέσεις να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία, αφού τα κορυφαία πρακτορεία του κόσμου απέσυραν την εικόνα λόγω ισχυρισμών ότι είχε υποστεί ψηφιακή χειραγώγηση.

Μια δήλωση από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας αναφέρει: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. «Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας»

Η συγγνώμη έρχεται αφότου το Press Association σήμερα το πρωί ενώθηκε με πέντε άλλα κορυφαία πρακτορεία φωτογραφιών στην απόσυρση της φωτογραφίας.

Το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου είπε ότι «αναζήτησε επείγουσα διευκρίνιση σχετικά με την εικόνα από το παλάτι του Κένσινγκτον» από τότε που κυκλοφόρησε λόγω ισχυρισμών ότι είχε τροποποιηθεί ψηφιακά. Αλλά σε μια συγκλονιστική εξέλιξη σήμερα το πρωί, η PA αποκάλυψε ότι είχε πλέον αποσύρει την εικόνα «ελλείψει αυτής της διευκρίνισης».

Ένας εκπρόσωπος της PA είπε: «Όπως και άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το PA Media εξέδωσε χθες καλή τη πίστη την εικόνα που παρείχε το Παλάτι του Κένσινγκτον της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και των παιδιών της».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση