Δημήτρης Κόκοτας: «Είναι σε καταστολή, περιμένουμε να γίνει το θαύμα», λέει η σύζυγός του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 14:21 Δημήτρης Κόκοτας: «Είναι σε καταστολή, περιμένουμε να γίνει το θαύμα», λέει η σύζυγός του

O Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη, παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα, μίλησε σήμερα (30/3) στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τόνισε πως περιμένει να γίνει το θαύμα.

«Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του, αυτό είναι το θετικό που κρατάω εγώ. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Έχω μιλήσει στην κόρη μας χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες, αλλά ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, γυμνάζεται, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του», ανέφερε αρχικά η σύζυγος του τραγουδιστή.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Κόκοτα είπε: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση