Συνεχίζονται οι προσπάθειες αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 20:57 Συνεχίζονται οι προσπάθειες αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Ενδέχεται τα επόμενα 24ωρα να καταφέρουν να τον ξυπνήσουν

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» στο οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένος έπειτα από το έμφραγμα το οποίο υπέστη την περασμένη Πέμπτη (28/03).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» του Mega και όσα μεταδόθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (02/04), δεν υπάρχει ιδιαίτερη μεταβολή στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα σε σχέση με χθες.

Οι γιατροί συνεχίζουν τις προσπάθειες αφύπνισης, ενώ αναμένεται να γίνουν κάποια κλινικά τεστ για να διαπιστωθεί η έκταση της βλάβης που έχει υποστεί ο τραγουδιστής έπειτα από το ισχαιμικό επεισόδιο.

Το ευχάριστο είναι πως οι απεικονιστικές εξετάσεις δεν δείχνουν να υπάρχει κάποια βλάβη και αυτό κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν.

Ενδέχεται τα επόμενα 24ωρα να καταφέρουν να τον ξυπνήσουν με σκοπό να τον αποδεσμεύσουν από τον αναπνευστήρα και να ολοκληρώσουν τα τεστ που θα δείξουν ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του τραγουδιστή και σε ποιο βαθμό έχουν επηρεαστεί οι λειτουργίες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση