Ο Έλτον Τζον ανανεώνει τους όρκους αγάπης του με τον σύντροφό του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 17:18 Ο Έλτον Τζον ανανεώνει τους όρκους αγάπης του με τον σύντροφό του

Σε μια λιτή και ρομαντική τελετή στην έπαυλή τους στο Windsor - Το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο και έχει αποκτήσει με παρένθετη μητέρα δύο αγοράκια

Είναι ευτυχισμένοι μαζί και κάθε μέρα που περνάει η αγάπη του ενός για τον άλλον μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Είναι συνοδοιπόροι σε αυτή τη ζωή εδώ και 21 χρόνια, ενώ είναι ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από το 2005.

Ο λόγος για τον 67χρονο καλλιτέχνη Σερ Έλτον Τζον και τον 52χρονο σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, που έχουν αποκτήσει με παρένθετη μητέρα δύο παιδιά - τον 3χρονο Ζάκαρι και τον 23 μηνών Ελάιτζα- και οι οποίοι ετοιμάζονται να ανανεώσουν τους όρκους αγάπης τους με μια ρομαντική τελετή. 





Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελετή θα είναι λιτή και θα γίνει στην έπαυλή τους στο Windsor, στις 21 Δεκεμβρίου.



Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τους 50, ενώ ανάμεσά τους πρόκειται να είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη σύζυγό του Βικτόρια. 



«Οργανώνουν το γάμο τους εδώ και αρκετούς μήνες. Θέλουν να είναι μια ιδιωτική και ρομαντική τελετή. Ο Έλτον είναι πάντα πολύ φανταχτερός , αλλά αυτήν τη φορά αποφάσισαν αυτή η τελετή να έχει χαμηλό προφίλ», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση