Ο Τζορτζ Μίλερ έτοιμος να απογειώσει τον Superman;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 18:45 Ο Τζορτζ Μίλερ έτοιμος να απογειώσει τον Superman;
Ας ξεκινήσουμε λέγοντας πως το παραπάνω είναι μία φήμη κι ας προσθέσουμε πως θέλουμε διακαώς να επαληθευτεί!
 
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ σε ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας με το φετινό «Mad Max: O Δρόμος της Οργής», επιβεβαίωσε πως μία θεοπάλαβη, οργανική ενορχήστρωση της δράσης, μπορεί να πείσει τα μάτια και να ανανεώσει την πίστη του κοινού στην περιπέτεια, καλύτερα από οποιοδήποτε καλογυαλισμένο ψηφιακό εφέ.
 
 
Ο Αυστραλός, με ελληνικές ρίζες, κινηματογραφιστής Τζορτζ Μίλερ, είναι λοιπόν πιθανό να απογειώσει τη συνέχεια του «Ανθρώπου από Ατσάλι». Η φήμη προέρχεται από τον Τζον Σνέπ, σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ «The Death Of Superman Lives», ο οποίος δήλωσε ότι «Ο Τζορτζ Μίλερ κάνει το "Άνθρωπος από Ατσάλι 2". Δεν αισθάνομαι περίεργα που το ομολογώ. Προφανώς ο Ζακ Σνάιντερ γυρίζει τα "Justice League" και ο Τζέιμς Γουάν θα κάνει το "Aquaman". Νομίζω πως ο Τζορτζ Μίλερ είναι μία τέλεια επιλογή για το «Man of Steel 2». Πρόκειται να προσφέρει τόσα πολλά σ' αυτό...».
 
Υπάρχουν δύο πράγματα που συνεπικουρούν στην παραπάνω φήμη. Πρώτον, ο Σνεπ έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται κοντά σε αξιόπιστες πηγές μέσα στη DC και τη Warner Bros, και δεύτερον, μετά το τέταρτο «Mad Max» ο Μίλερ είναι εξαιρετικά δημοφιλής.
 
Α! Και κάτι ακόμα: ο Τζορτζ Μίλερ είχε βρεθεί στα γυρίσματα του «Suicide Squad» πρόσφατα. Τυχαίο;
 
Το σίγουρο είναι πως μετά τα «Batman Vs Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», «Suicide Squad», τον κατά Μπεν Άφλεκ νέο «Batman», «Aquaman» κλπ, οι «Εκδικητές» πρέπει να αρχίσουν να αγχώνονται...
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση