Τρελαθείτε: Ο Τζορτζ Μίλερ επιβεβαιώνει 2 ακόμα Μαντ Μαξ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 11:58 Τρελαθείτε: Ο Τζορτζ Μίλερ επιβεβαιώνει 2 ακόμα Μαντ Μαξ!
Η επιστροφή του Μαντ Μαξ στη μεγάλη οθόνη αποτέλεσε ένα από τα κινηματογραφικά γεγονότα της σεζόν.
 
Ο Τζορτζ Μίλερ αποφάσισε να (ξε)σκονίσει 30 χρόνια μετά τον θρυλικό ήρωα και παρέδωσε μία από τις καλύτερες περιπέτειες των τελευταίων χρόνων, που παρασύρει το βλέμμα και ανεβάζει την αδρεναλίνη χωρίς να πατάει ποτέ φρένο.
 
Μπορεί να μην πυροδότησε ανάλογα και το παγκόσμιο box office, αφού οι εισπράξεις έφτασαν το σεβαστό αλλά όχι σαρωτικό ποσό των 370 εκατομμυρίων δολλαρίων σε όλο τον κόσμο, το «Μαντ Μαξ: Ο Δρόμος της Οργής» όμως τράβηξε την προσοχή των οπαδών και πήρε διθυραμβικές κριτικές.
 
Σε συνομιλία του Τζορτζ Μίλερ με το Top Gear, ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι έχουν γραφτεί δύο ακόμη σενάρια: «Ο «Δρόμος της Οργής» πήρε το πράσινο φως από την εταιρεία τρεις φορές και αναβλήθηκε άλλες τόσες μέσα σε μια δεκαετία. Αρχικά ξεκινήσαμε με τον Μελ Γκίμπσον το 2001, αλλά στη συνέχεια συνέβη το 9/11 και το αμερικανικό δολάριο κατέρρευσε έναντι του δολαρίου της Αυστραλίας στο 30 τοις εκατό, έτσι χάσαμε το ποσό του προϋπολογισμού μας μέσα σε μία νύχτα...
 
Στη συνέχεια έβρεχε συνεχώς στην έρημο της Αυστραλίας για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, και καταλήξαμε στη Νοτιοδυτική Αφρική, στη Ναμίμπια. Οι αναβολές μας έδωσαν τον χρόνο να σκάψουμε βαθιά στις υποπλοκές και στις λεπτομέρειες, όχι μόνο των χαρακτήρων, αλλά και κάθε οχήματος. Πως το ένα τιμόνι για παράδειγμα έγινε θρησκευτικό αντικείμενα και τέτοια πράγματα. Έτσι, καταλήξαμε σε δύο σενάρια, χωρίς να το προσπαθήσουμε. Είμαστε ήδη σε συζητήσεις με το στούντιο (Warner Bros) γι 'αυτό και τώρα που μιλάμε, αλλά δεν ξέρω ποια από τις δυο ιστορίες θα επιλέξουν».
 
Το τρέιλερ του «Μαντ Μαξ: Ο Δρόμος της Οργής»
 
Να θυμήσουμε πως νωρίτερα ο Μίλερ είχε επιβεβαιώσει πως το σίκουελ του «Μαντ Μαξ» θα ονομαζόταν πιθανότατα «Mad Max: The Wasteland», και πως στα άμεσα σχέδιά του είναι να σκηνοθετήσει κάτι «μικρότερο», με περιορισμένα ειδικά εφέ και χωρίς ακροβατικά. Γι' αυτό τον λόγο άλλωστε απομακρύνθηκε από τη σκηνοθεσία του σίκουελ του επόμενου «Man of Steel».
 
Άλλη μία αποκάλυψη του Μίλερ μετά την προβολή του νέου «Μαντ Μαξ» ήταν η πρόθεσή του να φρεσκάρει και να αναδιατυπώσει τον τρελό Μαξ, δίνοντας τον ρόλο σε ένα από τα σπουδαιότερα (και αδικοχαμένα) ταλέντα του Χόλιγουντ.
 
«Κάθε φορά που ο Χιθ Λέτζερ επισκεπτόταν το Σίδνεϊ, κουβεντιάζαμε για τον Μαξ», εξομολογήθηκε ο Μίλερ στο Daily Beast.«Είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μελ, όπως άλλωστε και ο Τομ Χάρντι, δηλαδή αρρενωπότητα, χάρισμα και ακούραστη ενέργεια, ότι απαιτείται δηλαδή για τον χαρακτήρα. Ο κόσμος έχασε ένα μεγάλο ταλέντο. Ο Τομ ήταν η επόμενη επιλογή».
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση