Avatar - The Way of Water: Έπος το επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο sequel

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 09:51 Avatar - The Way of Water: Έπος το επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο sequel

Έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής το πολυαναμενόμενο sequel του Avatar βρίσκεται προ των πυλών.

Πριν από λίγες ώρες, η 20th Century Studios έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο επίσημο trailer του Avatar 2: The Way of Water. Τα πλάνα από το trailer, που έχει διάρκεια δυόμιση λεπτά, είναι μοναδικά και ρίχνουν σαγόνια.

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν.

Πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το νέο poster του Avatar: The Way of Water

Δείτε το επίσημο trailer του Avatar: The Way of Water:

Το Avatar: The Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση