Gran Turismo: Το θρυλικό παιχνίδι γίνεται ταινία - Το πρώτο trailer με Ντέιβιντ Χάρμπορ και Ορλάντο Μπλουμ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 16:11 Gran Turismo: Το θρυλικό παιχνίδι γίνεται ταινία - Το πρώτο trailer με Ντέιβιντ Χάρμπορ και Ορλάντο Μπλουμ

Η Sony Pictures έδωσε στους fans μια μικρή γεύση από την επερχόμενη ταινία Gran Turismo με ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Σε σκηνοθεσία του Neill Blomkamp, η ταινία θα ακολουθήσει την εμπνευσμένη ιστορία του πραγματικού οδηγού Jann Mardenborough, ενός Βρετανού επαγγελματία οδηγού αγώνων που ξεκίνησε τη 12χρονη καριέρα του, αφού κέρδισε μια θέση με τη Nissan στις 24 ώρες του Ντουμπάι, μέσω του διαγωνισμού Gran Turismo Academy του PlayStation 3.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Archie Madekwe ως Mardenborough, ενώ η Geri Halliwell Horner και ο Djimon Hounsou θα υποδυθούν τη μητέρα και τον πατέρα του, αντίστοιχα. Ο David Harbour και ο Orlando Bloom θα πρωταγωνιστήσουν επίσης στην ταινία.

Δείτε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας «Gran Turismo»:

Η ταινία Gran Turismo θα αφηγείται μια συγκινητική ιστορία ενός νεαρού οδηγού που ανακαλύπτει το ταλέντο του, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Η ταινία υπόσχεται να παρασύρει το κοινό σε μια συναρπαστική διαδρομή συναισθημάτων, καθώς παρακολουθεί την άνοδο του Mardenborough στη φήμη, από τη συμμετοχή του στις 24 ώρες του Le Mans μέχρι τη σειρά Super GT της Ιαπωνίας.

Η ταινία, η οποία αναμενόταν εδώ και καιρό από τους οπαδούς της σειράς του PlayStation, θα βγει στις αίθουσες στις 11 Αυγούστου. Το Gran Turismo θα είναι το πιο πρόσφατο franchise του PlayStation που θα λάβει κινηματογραφική εκδοχή, μετά το Uncharted του 2022.

Η ταινία αναμένεται να τραβήξει την προσοχή τόσο των fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και των βιντεοπαιχνιδιών, καθιστώντας την μία από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση