«Dune - Part Two»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του σίκουελ επιστημονικής φαντασίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 10:22 «Dune - Part Two»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του σίκουελ επιστημονικής φαντασίας

Τίμοθι Σάλαμε και Ζεντάγια ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν το σύμπαν - Δείτε το τρέιλερ.

Η Warner Bros. και η Legendary έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο σίκουελ επιστημονικής φαντασίας, το «Dune: Part 2».

Στο «Dune» του 2021, ο Πολ Ατρείδης (Τίμοθι Σάλαμε) διέφυγε στον Αρράκις, τον πιο επικίνδυνο και πιο αμμώδη πλανήτη του σύμπαντος, για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του και του λαού του, καθώς οι διαβολικές δυνάμεις τους κυνηγούσαν. Το sci-fi δράμα του Ντενίς Βιλνέβ, είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Frank Herbert και ήταν υποψήφιο για 10 βραβεία Όσκαρ, κερδίζοντας τελικά έξι.

Δείτε το τρέιλερ

Στο δεύτερος μέρος της ταινίας, ο Πολ συνεργάζεται με την Τσάνι (Ζεντάγια) και τους Φρίμεν για να εκδικηθεί αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του, προσπαθώντας να ακροβατήσει ανάμεσα στην ερωτική του ζωή και τη μοίρα του σύμπαντος που διακυβεύεται. Το τρέιλερ δείχνει τον Ατρείδης να ιππεύει τη ράχη ενός τεράστιου σκουληκιού της άμμου στις ερήμους του Αρράκις, ενώ η Τσάνι και οι Φρίμεν τον επευφημούν. Δίνεται, επίσης, η πρώτη εικόνα ενός φαλακρού Όστιν Μπάτλερ ως τον ανιψιό του βαρόνου Χαρκόνεν του Στέλλαν Σκάρσγκαρντ, και της πριγκίπισσας Ιρούλεν της Φλόρενς Πιού, την κόρη του αυτοκράτορα Σαντάμ Δ' του Κρίστοφερ Γουόκεν. Το τρέιλερ προϊδεάζει για έναν επερχόμενο πόλεμο, με τον Πολ να διοικεί έναν τεράστιο στρατό.

«Στην πρώτη ταινία, ο Πολ Ατρείδης είναι μαθητής... εδώ βλέπουμε τον Πολ Ατρείδης να γίνεται ηγέτης», δήλωσε ο Σάλαμε στο CinemaCon την περασμένη εβδομάδα, όπου οι πρώτες εικόνες του «Dune: Part 2» παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στους παρευρισκόμενους.

Το τρέιλερ του «Dune: Part 2» παρουσιάζει επίσης τους νεοεισερχόμενους Λέα Σεϊντού και τη Μπενέ Γκεσερίτ, ανάμεσα σε άλλους. Στο καστ επιστρέφουν μαζί με τον Σάλαμε και τη Ζεντάγια οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλλαν Σκάρσγκαρντ και Ντέιβ Μπατίστα. Ο Βιλνέβ επέστρεψε για να σκηνοθετήσει το σίκουελ.

Το «Dune: Part 2» θα βγει στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου του 2023.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση