Joker: Folie à Deux: Μιούζικαλ το πρίκουελ του Joker - «Ριψοκίνδυνη ταινία και θα προκαλέσει έκπληξη στον κόσμο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 12:16 Joker: Folie à Deux: Μιούζικαλ το πρίκουελ του Joker - «Ριψοκίνδυνη ταινία και θα προκαλέσει έκπληξη στον κόσμο»

Πληροφορίες για το «Joker: Folie à Deux» αποκάλυψε ο διευθυντής φωτογραφίας Λόρενς Σερ.

Ο Σερ μίλησε στο περιοδικό «Definition Magazine», τονίζοντας πως η ταινία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς βρίσκεται στα τελευταία στάδια του post-production. Σημείωσε ότι το σίκουελ είναι «αρκετά ριψοκίνδυνο» προσθέτοντας ότι θα είναι πολύ εκπληκτικό όταν ο κόσμος θα έχει τελικά την ευκαιρία να δει πώς θα εξελιχθεί.

«Τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία "Joker" και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια του post-production. Είναι μια αρκετά ριψοκίνδυνη ταινία και θα προκαλέσει έκπληξη στον κόσμο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που όλοι θα τη δουν», είπε ο Σερ.

Το «Joker: Folie à Deux» είναι μιούζικαλ

Μια μεγάλη διαφορά του σίκουελ με το πρώτο Joker είναι ότι θα είναι μιούζικαλ, μια έντονη αντίθεση με την αρχική ταινία. Ο ομώνυμος χαρακτήρας του Χοακίν Φίνιξ δεν θα είναι μόνος του, καθώς η Lady Gaga συμπρωταγωνιστεί ως μια νέα ενσάρκωση του ερωτικού του ενδιαφέροντος, ως Χάρλεϊ Κουίν. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχουν πολλά που έχουν αποκαλυφθεί για την ταινία και την πλοκή της, αν και δεδομένης της ιστορίας των χαρακτήρων στην ιστορία της DC, μπορεί να έχει σχέση με τη της Χάρλεϊ προς τον Τζόκερ προκειμένου να αποδράσει από το «Arkham Asylum».

Είχε ήδη αναφερθεί ότι η Zazie Beetz θα επαναλάβει το ρόλο της ως πρώην γειτόνισσα του Άρθουρ Φλεκ, αλλά δεν είναι σαφές πώς θα συμμετέχει στην πλοκή της ταινίας.

Το «Joker: Folie à Deux» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Πηγή: περιοδικό «Definition Magazine»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση