«Leave the World Behind»: Το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ίθαν Χοκ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 16:32 «Leave the World Behind»: Το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ίθαν Χοκ

Πριν από την πρεμιέρα στο Netflix.

Κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ για το αποκαλυπτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Leave the World Behind» με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ίθαν Χοκ.

Η ταινία ακολουθεί την Αμάντα (Τζούλια Ρόμπερτς) και τον σύζυγό της Κλέι Σάντφορντ (Ίθαν Χοκ) να νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι για το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους, Aρτσι (Τσάρλι Έβανς) και Ρόουζ (Φέρα Μακένζι). Όμως, σύντομα οι διακοπές τους ανατρέπονται, καθώς δύο άγνωστοι, ο Τζι Έιτς Μαχερσάλα Αλί και η κόρη του Ρουθ (Μαϊχάλα Χέρολντ) φτάνουν μέσα στη νύχτα και τους πληροφορούν για μία μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση ενώ αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι, το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι δικό τους.

Οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με μια επερχόμενη καταστροφή που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει.

Το θρίλερ είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρούμαν Αλάμ το 2020, βραβευμένο με το Εθνικό Βραβείο των ΗΠΑ. Η σκηνοθεσία είναι του Σαμ Εσμαΐλ, ενώ η μουσική του Μακ Κουέιλ.

Το «Leave the World Behind» θα είναι διαθέσιμο στη πλατφόρμα Netflix από τις 8 Δεκεμβρίου. Στη μίνι κυκλοφορία της (22 Νοεμβρίου) στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου έλαβε πολύ θετικές κριτικές

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση