Survivor All Star: Επιστρέφει με πλαφόν στις αμοιβές των παικτών - Αυτό είναι το φημολογούμενο ποσό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 16:38 Survivor All Star: Επιστρέφει με πλαφόν στις αμοιβές των παικτών - Αυτό είναι το φημολογούμενο ποσό

Το Survivor All Star σύντομα θα επιστρέψει στους δέκτες μας και στην All Star εκδοχή του και ήδη έχει γίνει πολύς ντόρος για τα πρόσωπα που θα δούμε.

Όπως φαίνεται η παραγωγή φέτος έχει σκοπό να βάλει ένα πλαφόν στην αμοιβή που αγγίζει τις 5000€. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Open Weekend, υπάρχουν παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνο. «Αφορά τα χρήματα και κάποια άλλα πράγματα, που δεν πρέπει να κάνουν ή είναι υποχρεωμένοι να κάνουν. Συγκεκριμένα, 5.000 ευρώ την εβδομάδα για όλους. Απαγόρευση συνεντεύξεων για το ριάλιτι, δεν πρέπει να αναφερθούν πουθενά, είναι σαν να μην υπάρχει, τίποτα. Μάλιστα υπάρχει και ο όρος αν μιλήσουν να αποκλειστούν από το παιχνίδι. Υπάρχει και η υποχρέωση συμμετοχής όποτε ζητηθεί. Αυτό σημαίνει ότι όποτε τους καλέσει η παραγωγή, πρέπει να είναι εκεί. Είναι υποχρεωμένοι, αλλιώς έχουν ρήτρα. Δηλαδή μπορεί η παραγωγή να σε καλέσει σ’ ενάμιση μήνα αφού ξεκινήσει το παιχνίδι. Πρέπει να μπεις μέσα».

Surviror All Star: Τι λένε Σπαλιάρας, Καλλίδης, Πρίαμος

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να έχει τους καλύτερους παίκτες των πέντε προηγούμενων κύκλων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από τον ΣΚΑΙ.

Την Τρίτη ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Πάνος Καλλίδης και ο Μάριος Πρίαμος μίλησαν στο «Πρωινό μας» με αφορμή τις προετοιμασίες για το Survivor All Star χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνουν πως έχουν υπογράψει με την παραγωγή.

«Η πρόταση έγινε και είμαστε σε συζητήσεις να δούμε τι θα αποφασίσουμε εγώ και η παραγωγή. Το Survivor είναι το παιχνίδι που ανέδειξε όλους εμάς που συμμετείχαμε. Ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και έχει τις δικές του ανάγκες. Σίγουρα αν τα 5000 ευρώ ισχύουν για την εβδομάδα θα ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

 

 

«Δεν έχω υπογράψει κάτι, αν προκύψει θα το μάθετε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα οικονομικά γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σίγουρα ο Ντάνος είναι από τα πρόσωπα που όλοι θα θέλαμε να δούμε στο Survivor All Star», ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

 

 

Από την άλλη ο Πάνος Καλλίδης έκανε λόγο για τις αμοιβές. «Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», είπε ο Πάνος Καλλίδης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση