Μαύρο Ρόδο: Αναστάτωση στο Twitter για την ερωτική σκηνή Κακουράκη - Νικολούζου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 11:58 Μαύρο Ρόδο: Αναστάτωση στο Twitter για την ερωτική σκηνή Κακουράκη - Νικολούζου

Χαμός επικράτησε στο Twitter για την παθιασμένη σκηνή Βίκου - Αγγελικής στο "Μαύρο Ρόδο". Οι αντιδράσεις για το απαγορευμένο ειδύλλιο.

Και πάλι trend στα social media έγινε το βράδυ της Κυριακής (23/10) η επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο Μαύρο Ρόδο.

Ο παράνομος έρωτας του Βίκου (Γιάννης Κουκουράκης) με τη γυναίκα του πρώην κολλητού του, Αγγελική (Ηλέκτρα Νικολούζου), κρατάει σε μεγάλη αγωνία τους τηλεθεατές.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, παρακολουθήσαμε πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο μεταξύ τους, ένα ειδύλλιο που πρέπει να μείνει μυστικό από όλους.

Η ερωτική σκηνή του ζευγαριού αναστάτωσε για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό και το Twitter δεν άφησε ασχολίαστα τα παθιασμένα ενσταντανέ που παρακολούθησε στις οθόνες.

Μαύρο Ρόδο: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση