Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποιος αποχωρεί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 16:32 Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποιος αποχωρεί

Ένα ακόμα αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, θα προβληθεί στο αποψινό (9/3) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, στρέφεται στην αποχώρηση από το παιχνίδι.

Η ένταση έχει ανέβει στα ύψη στο Survivor All Star, όχι μόνο μεταξύ των αντιπάλων ομάδων αλλά και στο εσωτερικό της κάθε μιας ξεχωριστά. Οι «Διάσημοι» είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα, καθώς μετρούν και συνεχόμενες ήττες που μειώνουν το ηθικό και αυξάνουν τον εκνευρισμό. Στους «Μαχητές» η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, δεν λείπουν όμως και εκεί οι «σπόντες», οι «κλίκες» και οι εντάσεις.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι δύο ομάδες θα μπουν και πάλι απόψε στον στίβο μάχης έτσι ώστε να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Οι «κόκκινοι» είναι αυτοί που δείχνουν να το έχουν περισσότερο ανάγκη, αφού οι «μπλε» τους έχουν σαρώσει στα τελευταία αγωνίσματα και η πείνα… θερίζει στην καλύβα τους. Η «μάχη» που θα κληθούν να δώσουν, όμως, φαίνεται πως για ακόμα μια φορά είναι χαμένη εξαρχής.

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα των «Μαχητών» είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη σε ένα ακόμα αγώνισμα αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας το συνολικό σκορ στο 8-2 σε βάρος των «Διάσημων». Προφανώς κι αυτό θα πυροδοτήσει νέες εντάσεις, ειδικότερα από τη στιγμή που ακολουθεί Συμβούλιο του Νησιού και αποχώρηση από το Survivor All Star.

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Σπύρος Μαρτίκας, Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Γιώργος Ασημακόπουλος. Στο «μάτι» του κυκλώνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου με όλα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι η παραγωγή εξετάζει ακόμα και την αποβολή της από το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, από την ψηφοφορία φαίνεται πως το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor All Star η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Αν, όμως, μια διαφορετική απόφαση για την Ελευθερία Ελευθερίου μπορεί να την ευνοήσει, τότε δεν αποκλείεται να δούμε την ολική ανατροπή και την παραμονή της στο παιχνίδι. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πάντως, αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση