Survivor spoiler 1/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 17:01 Survivor spoiler 1/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος!

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο Survivor All Star, αναμένεται να παρακολουθήσουν σήμερα στις 21:00 οι τηλεθεατές, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να σαρώνει τα πάντα στην prime time.

Το χθεσινό ταξίδι – αστραπή στο Λονδίνο έδωσε μια άλλη πνοή στους μπλε που όμως καλούνται να αφήσουν γρήγορα πίσω τις όμορφες στιγμές στην Αγγλία και να στρέψουν άμεσα το βλέμμα τους στο αγώνισμα για την 1η ασυλία της εβδομάδας.

Survivor spoiler 1/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Μέσα από το Sportime, διαβάσατε το spoiler για τη νικήτρια ομάδα του σημερινού αγωνίσματος που αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ, με τις δύο ομάδες να θέλουν όσο τίποτα αυτή τη νίκη. κάθε ασυλία, κάθε αποχώρηση είναι άλλωστε κομβική για τη συνέχεια του παιχνιδιού που αρχίζει να μπαίνει στη τελική του ευθεία, με τις αντοχές των παικτών να δοκιμάζονται για τα καλά.

Οι Μπλε έρχονται με φόρα από τη χθεσινή (30/4) νίκη τους και θα αποδείξουν και σήμερα πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτοί που θα κερδίσουν την 1η ασυλία της εβδομάδας.

Από τότε που Μπόγδανος και Σταυρούλα πήγαν στους Μαχητές, αυτοί κερδίζουν πάντα έναν αγώνα ασυλίας την εβδομάδα με το συνολικό σκορ μετά τις αλλαγές των ομάδων αναφορικά με τις ασυλίες να φτάνει στο 6-6.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star. Θα περιμέναμε Κόρο ή Τάκη Καραγκούνια. Ακόμα και ο Βασάλος θα μπορούσε να είναι. Ωστόσο, ο Χάντα θα είναι στον τάκο σε ένα συμβούλιο που περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

πηγή: sportime.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση