Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν απόψε την ασυλία - Ποιοι θα είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 12:51 Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν απόψε την ασυλία - Ποιοι θα είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι

Μεγάλη μάχη το βράδυ της Τρίτης στο Survivor All Star για την ασυλία. Θρίλερ στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει.

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον επεισόδιο αναμένεται στο Survivor All Star της Τρίτης, με μπλε και κόκκινους να ρίχνονται και πάλι στον στίβο μάχης για τη νέα ασυλία της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Δευτέρα, οι κόκκινοι, μετά την ήττα τους, κλήθηκαν να ψηφίσουν, υποδεικνύοντας τον Στέλιο Χανταμπάκη ως τον πρώτο υποψήφιο.

Μάλιστα, αρκετοί συμπαίκτες του τον κατηγόρησαν πως μεταφέρει προσωπικές πληροφορίες στην αντίπαλη ομάδα, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βάλλει εναντίον του:

"Το έχω ξαναπεί ότι ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Και με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι.

Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα ούτε την να εξομολόγηση να αναφέρω, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα".

Survivor Spoiler: Μάχη στην αρένα, θρίλερ στο Συμβούλιο

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, νικητές του αποψινού αγώνα αυτή τη φορά θα είναι οι κόκκινοι, με τους μπλε να αποφασίζουν για τον νέο υποψήφιο.

Μάλιστα, η ψηφοφορία θα είναι πραγματικό... θρίλερ, αφού θα υπάρχει ισοψηφία, με αποτέλεσμα οι δύο νέοι υποψήφιοι να είναι -πάντα σύμφωνα με τα spoilers- οι Σπύρος Μαρτίκας και Νικόλας Αγόρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση